Epoxy Vloercoating in Ral Kleuren

Epoxy Vloercoating in bijna alle Ral Kleuren

Deze Epoxy Vloercoating is  in de meeste Ral kleuren te maken voor een gladde afwerking.

Wat is Epoxy vloercoating:


Dit is een populaire kwaliteitsvloer die zeer breed toepasbaar is en gemakkelijk zelf aangebracht kan worden. Het bestaat uit 2 hoofdcomponenten: enerzijds uit een epoxyhars die in de fabriek reeds op de gewenste kleur is gebracht en anderzijds een verharder. Dit maakt het product extreem hard, duurzaam, slijtvast en bestand tegen zware belasting. ( Overzicht Ral kleuren)


Wat zijn de voordelen van een Epoxy vloer:

– Onze vloercoating van epoxy bied u de juiste keuze voor een zeer sterke, hoog belastbare, duurzame, slijtvaste, damp en vloeistofdichte antislip vloer van uitstekende kwaliteit, en dit vloertype is bovendien optimaal bestand tegen chemicaliën zoals: olie, benzine, vetten, reinigingsmiddelen etc. – De coating is eenvoudig zelf aan te brengen in 2 lagen voor een optimale hechting en dekking op de meeste ondergronden van o.a. zandcement, hout, metaal, tegels, anhydriet etc. U krijgt een prachtig glad, naadloos eindresultaat en de vloer is tevens gemakkelijk en hygiënisch schoon te houden.   – Het is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Deze mengen wij zelf voor u op de gewenste kleurcode, zowel mat als in zijdeglans afwerking mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor extra antislip, hierbij voegen wij instrooi korrels toe aan de coatingvloer.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van Epoxy coating:

– Deze wordt veelzijdig toegepast. U kunt hierbij denken aan vloeren van industrie/ fabrieken, garages, winkels, showrooms, enz.- Aangezien epoxy vloeren snel, eenvoudig en hygiënisch zijn schoon te maken, bieden ze tevens een passende mogelijkheid voor ruimtes waar hygiëne en veiligheid van belang zijn! Denkt u hierbij aan vloeren van zieken/verzorgingshuizen, praktijkruimten van o.a. huisarts, tandarts, fysio. Tevens uitermate geschikt voor scholen, sportscholen, gym en sportzalen, toilet/douche ruimten etc.- De kwaliteit en duurzaamheid alsmede de zeer ruime keuze in coatingkleuren maakt het ook een prima keuze voor de horecaondernemer die zich wil onderscheiden met een nieuwe vloer in alle denkbare kleuren.

Zelf aanbrengen en afwerken Epoxy vloercomponenten:

– De coating in bijzonder eenvoudig zelf aan te brengen. Daarvoor dient u er wel voor te zorgen dat de ondergrond vrij is van vuil en stof. Eventuele beschadigingen kunt u eenvoudig repareren met epoxy plamuur. Vervolgens gaat u aan de slag om in 2 lagen met een verfroller een schitterend eindresultaat te realiseren waarbij de dekking optimaal en naadloos wordt.

Onze Epoxy vloercoating bestellen:

Indien wij uw interesse voor een duurzame kwaliteitsvloer hebben gewekt, verwijzen wij u graag naar onze webshop (( link plaatsen )). Daar vind u alle benodigde epoxy producten tegen een zeer gunstige prijs die eenvoudig online of telefonisch te bestellen zijn, zodat wij een snelle en adequate levering kunnen garanderen. Wij doen graag onze uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat wij tijdens openingstijden altijd te bereiken zijn. Mocht u nog vragen hebben dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

Color Extreme:

  • De Dieze 47
  • 5684PR Best
  • Tel: 0499 330028